Σεμινάριο με Βασιλικό και Πιστικό στην Πάτρα

Πέμπτη, Φεβρουάριος 1, 2024 - 9:30μμ
Θα διεξαχθεί στο Γυμναστήριο «Δημήτριος Τόφαλος»

Ο Πάρις Βασιλικός και ο Γρηγόρης Πιστικός επιστρέφουν στα πάτρια εδάφη της Πάτρας.

Στον τόπο που έγραψε ο καθένας την προσωπική του μεγάλη ιστορία, επιστρέφουν για ένα ιστορικό σεμινάριο. Αξιοσημείωτο είναι ότι από τις ελάχιστες φορές που έχουμε δει τον "Golden Greek" να μπαίνει στο ρινγκ στην Ελλάδα, οι δύο ήταν στην Πάτρα! Μάλιστα στο ίδιο ακριβώς στάδιο που θα δοθεί το σεμινάριο, εκεί έχει αγωνιστεί στο παρελθόν ο Πάρις Βασιλικός.

Ο Γρηγόρης Πιστικός επιστρέφει κυριολεκτικά στα πάτρια εδάφη και στην πόλη που έγραψε ιστορία. Διδάσκοντας Kickboxing και Πυγμαχία, με τεράστια παραγωγή αθλητών και μετέπειτα δασκάλων, για δεκαετίες. Να σημειωθεί και ο επιτυχημένος ρόλος του ως διοργανωτής με την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και θεσμών. Εκτός του Βασιλικού που αναφέραμε έκανε και την αρχή του στη διεθνή σκηνή και ο Μιχάλης Ζαμπίδης με την ιστορική νίκη επί του Hasan Kassrioui που τον έκανε γνωστό εκτός συνόρων.

Tο πολυαναμενόμενο σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο «Δημήτριος Τόφαλος». Το στάδιο είναι αθλητικό συγκρότημα που φέρει την επωνυμία του γνωστού Πατρινού Ολυμπιονίκη αθλητή της άρσης βαρών Δημήτρη Τόφαλου. Βρίσκεται στο Προάστιο Πατρών (Μποζαΐτικα). Αποτελεί μέρος του Π.Ε.Α.Κ. Πάτρας που βρίσκεται στην περιοχή Κουκούλι.

Στις 17 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης 11:00 έως 15:00 οι Βασιλικός και Πιστικός θα παρουσιάσουν όλη την αγωνιστική ύλη του Kickboxing και τα μυστικά τους. Στα highlights υπάρχει και sparring με τον Πάρι, τον Γρηγόρη αλλά και τους πρωταθλητές υιούς Πιστικού Λάμπρο και Νίκο που θα συμμετέχουν στο σεμινάριο ως βοηθοί.Το σεμινάριο είναι ανοιχτό για όλους. Πληροφορίες στο 694 806 9345 (Γ. Πιστικός)

Υποστήριξη: SilkTech