Πατέρας Εμπαπέ: "Δεν ξέρω αν θα είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν αποφασίζουμε μόνοι μας"

Τρίτη, Απρίλιος 30, 2024 - 9:34πμ
Ερωτηθείς για τη συμμετοχή του Κιλιάν Εμπαπέ με την εθνική Γαλλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ο πατέρας του, Γουίλφριντ, άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα

Όπως είναι γνωστό από την 1η Ιουλίου ο Κιλιάν Εμπαπέ θα είναι κι επισήμως παίκτης της Ρεάλ, με τις δύο πλευρές να έχουν ήδη συμφωνήσει και τον Γάλλο σταρ να έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2029.
Η αναμενόμενη μεταγραφή του ωστόσο, στους "μερένγκες" μπορεί να του στερίσει τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με τον πατέρα του, Γουίλφριντ, να το αφήνει ανοικτό.
"Είτε θα είναι ο Κιλιάν, είτε όχι είναι δευτερεύον. Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στη Γαλλία, και όχι οι Ολυμπιακοί Αγώνες γιατί θα υπάρχει η Γουεμπανιαμά ή ο Κιλιάν Εμπαπέ, γιατί όλος ο κόσμος θα μας παρακολουθεί", ανέφερε στο Radio France.
"Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Κιλιάν, γιατί δεν είμαστε οι μόνοι που αποφασίζουμε, αλλά ό,τι κι αν συμβεί, αυτός θα περάσει καλά, γιατί οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι εδώ".
Θυμίζουμε ότι καλεντάρι είναι αρκετά πιεσμένο το καλοκαίρι λόγω του Euro 2024 στη Γερμανία (14 Ιουνίου - 14 Ιουλίου), αλλά και των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού (24 Ιουλίου έως τις 10 Αυγούστου).

Υποστήριξη: SilkTech