Πάτρα: Ο αγιασμός των υδάτων σε ΝΟΠ

Κυριακή, Ιανουάριος 7, 2024 - 12:00πμ
Η τελετη

Θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον αγιασμό των υδάτων έγιναν στην Πάτρα όχι μόνο στο μώλο Αγίου Νικολάου αλλά και στη Δεξαμενή, στο ΝΟΠ, στα Ροϊτικα και αλλού.

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Φώτων παραβρέθηκαν σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη.

Αρχικά παρέστησαν στην δοξολογία στον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας και στη συνέχεια στο μόλο της Αγίου Νικολάου όπου έγινε η ρίψη του Σταυρού.

ΣΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ

Στην τελετή που έγινε στην Άνω Πόλη, στον Ι.Ν. Παντοκράτορος και στη συνέχεια στη Δεξαμενή, τη Δημοτική Αρχή εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Δημοτικής Κατάστασης, Οικονομικών, Διαχείρισης Προσόδων, Τοπικής Οικονομίας, Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π), Νομικής Υπηρεσίας και Εσωτερικού Ελέγχου, Διονύσης Πλέσσας, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, Ανδρέας Παπανικήτας και Διονύσης Κλάδης αντίστοιχα.

ΣΤΟ ΝΟΠ

Στην τελετή τη Δημοτική Αρχή εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, Τάκης Πετρόπουλος.

Το «σπιράλ» με την ευκαιρία της γιορτής των Θεοφανίων βρέθηκε στον αγιασμό των υδάτων του κολυμβητηρίου «Επ. Πετραλιάς» και στην κοπή της βασιλόπιτας του Ναυτικού Ομίλου Πατρών (ΝΟΠ). 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Παρακολούθησε όλη την εκδήλωση και τις βραβεύσεις των αθλητών για τις επιτυχίες της χρονιάς που πέρασε, οι οποίες είναι πολλές και συνεχίζουν να κάνουν περήφανη την πόλη μας. 

Το αίσθημα ευθύνης που διέπει την παράταξη επιβάλει να βρίσκεται δίπλα στην αθλητική οικογένεια της Πάτρας. Σε αυτό το πνεύμα έμπρακτα συνεχίζει να  στηρίζει το ΝΟΠ, καθώς τα οφέλη του αθλητισμού πρώτα απ’ όλα ευεργετούν άμεσα τα παιδιά της πόλης μας και δευτερεύοντος και την υπόλοιπη κοινωνία. Ευχόμαστε το 2024 να φέρει νέες επιτυχίες στις ομάδες του ΝΟΠ και φώτιση στους αθλητές και την διοίκηση. 

Το «σπιράλ» στην εκδήλωση εκπροσωπήθηκε από τον γραμματέα της παράταξης Κοσμάτο Ανδρέα και τα μέλη της πολιτικής γραμματείας Αγγελόπουλο Γεώργιο και Σοφία Θωμά".

ΣΤΑ ΡΟΪΤΙΚΑ

Η Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού - Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Δόμησης και Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδας, Παραλίας και Βραχνεΐκων, Αναστασία Τογιοπούλου, εκπροσώπησε τη Δημοτική Αρχή στην τελετή που έγινε στα Ροΐτικα. Παρών ήταν και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ροϊτίκων Αργύρης Φιλιππόπουλος.

Υποστήριξη: SilkTech