Fight club Patras: Ο Κωτσόπουλος και επίσημα προπονητής Α' κατηγορίας

Τετάρτη, Σεπτέμβριος 27, 2023 - 11:30μμ
Είναι ο μόνος προπονητής με έδρα την πόλη της Πάτρας, από τους 14 που επιλέχθηκαν πανελλαδικά για το άθλημα του Ταεκβοντο
 Ο προπονητής του FIGHT CLUB PATRAS  Μιχάλης Κωτσόπουλος και επίσημα με την βούλα της Γ.Γ.Α. για το δίπλωμα Α' κατηγορίας Πανεπιστημίου ΤΕΦΑΑ.
Έπειτα απο πολλα χρονια αναμονής λόγω του Πανευρωπαϊκου μεταλλίου Ανδρών στο άθλημα του Τaekwondo που είχε κατακτήσει το 2000 ως αθλητης, ηρθε η στιγμή της αναγνώρισης και της καταξίωσης τοσο για αυτόν όσο και για όλους τούς πρώην αθλητές, που είχαν επιτυχείς και σημαντικές διακρίσεις στο "παλμαρε τούς" στο παρελθόν. 
  Με την νέα νομοθεσία του υπουργείου Αθλητισμού, όσοι διακριθεντες αθλητές είχαν στο παρελθόν Ολυμπιακά, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά μετάλλια στις κατηγορίες των Ανδρών & Γυναικών, ως τιμής ένεκεν η πολιτεία τους κατατάσσει επίσημα, στην κλίμακα προπονητών Α' κατηγορίας, που ξεκίνησε στις 22 Σεπτεμβρίου Σάββατο στο κλειστό στάδιο του ΟΑΚΑ. 
  Να σημειωθεί οτι είναι ο μόνος προπονητής με έδρα την πόλη της Πάτρας, από τους 14 που επιλέχθηκαν πανελλαδικά για το άθλημα του Ταεκβοντο.
  Στο παρελθόν ως διεθνής και νυν προπονητής του "ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ " είχε διατελέσει και ομοσπονδιακος προπονητής της Εθνικής ομάδας το 2021 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ειχε διεξαχθεί στην Βοσνία με την κατάκτηση 4 σημαντικών μεταλλιων τότε, αλλά και με πολλές επιτυχίες μετέπειτα και σε πολλά διεθνή τουρνουά.
  Είναι μεγάλη τιμή για την πόλη μας που ένας δικός μας συμπολίτης, καταξιωνετε και αναγνωρίζεται για την προσφορά του στον αθλητισμό από δύο διαφορετικά πόστα πλέον.
Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία !
Υποστήριξη: SilkTech