ΕΣΠΕΠ: Ανείπωτη θλίψη για τη 14χρονη Χριστίνα

Δευτέρα, Ιούλιος 31, 2023 - 12:00μμ
Έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο - Δώρισε ζωή με το θάνατό της

Δεν τα κατάφερε η 14χρονη Χριστίνα, η οποία χαρίζει ζωή μέσα από τον θάνατό της με την ΕΣΠΕΠ να προχωρά στην παρακάτω ανακοίνωση:
"Ανείπωτη θλίψη για την ΕΣΠΕΠ. Τα λόγια δεν είναι ικανά να εκφράσουν αυτό που αισθανόμαστε, είμαστε όλοι συντετριμμένοι.
Η 14χρονη Χριστίνα, κόρη του μέλους του Δ.Σ. της Ένωσης Μαρία Γαρουφαλή-Αξιώτη, που έπεσε θύμα σε τροχαίο τα ξημερώματα την 9.7.2023 και έδινε μάχη με την ζωή στην ΜΕΘ, δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
Ευχόμαστε ο Θεός να δώσει στην οικογένεια της Χριστίνας δύναμη και κουράγιο, σε αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνουν.
Η Χριστίνα θα συνεχίσει να ζει, μέσα από την μεγάλη απόφαση της οικογένειας να δωρίσει τα όργανά της σε συνανθρώπους μας, που περιμένουν να βρεθεί συμβατός δότης".

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

H ΠΑΕ Παναχαϊκή εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την πρόωρη και άδικη απώλεια της 14χρονης μαθήτριας Χριστίνας, κόρη του Γιώργου και της Μαρίας Γαρουφαλή.
Μέσα σε κλίμα οδύνης για το χαμό του κοριτσιού ευχόμαστε δύναμη στην οικογένειά της και εκφράζουμε τον ειλικρινή θαυμασμό μας για τη γενναία απόφαση αυτών των γονιών να χαρίσουν ζωή σε συνανθρώπους μας μέσω της δωρεάς οργάνων της κόρης τους.
Βρισκόμαστε άπαντες στο πλευρό της οικογένειας και ιδιαιτερα ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑΣ, θερμά συλλυπητήρια.

Υποστήριξη: SilkTech