KARIOTIS TEAΜ: Το σωματείο ΑRENA, οι δράσεις και οι επιτυχίες

Κυριακή, Απρίλιος 17, 2022 - 8:00πμ
H ομάδα του γνωστού πρωταθλητή Γιώργου Καριώτη

Μια δυναμική παρουσία με αξιοσημείωτες επιτυχίες καταγράφει απο το 2003 το Aθλητικο Σωματείο ΑRENA στην Πάτρα. Πρόκειται για την ομάδα του γνωστού πρωταθλητή Γιώργου Καριώτη, ο οποίος τη δεκαετία του '90 ξεσήκωνε τον κόσμο στα διεθνή ρινγκ! Τα τελευταία τέσσερα χρόνια στεγάζεται στο δικό του χώρο Φαναριου 74 με "πλούσιο" αθλητικό πρόγραμμα.

Ο Γιωργος Καριώτης, ο οποίος έχει αναδείξει μέχρι σήμερα επαγγελματίες αθλητές καθώς και πρωταθλητές καθώς η αγωνιστική του ομάδα αγωνίζεται σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο στις μεγαλύτερες διοργανώσεις Ελλάδας και εξωτερικού, τόνισε στην ηλεκτρονική εφημερίδα 4press οτι το kick Boxing είναι ένα μαχητικό άθλημα και αποτελεί έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους εκγύμνασης.

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΡΕΝΑ καλύπτει τις απαιτήσεις των αθλητών σε όλα τα επίπεδα όπου πρωταρχικός σκοπός είναι να αγαπήσουν οι νέοι τον αθλητισμό μέσω της πειθαρχίας, του αυτοσεβασμού και της αυτογνωσίας στο πλαίσιο ενός συνεργατικού κλίματος.


“Το kickboxing είναι στην πραγματικότητα ένα μαχητικό άθλημα που χτυπάς με χέρια και με πόδια, απευθύνεται σε άνδρες, γυναίκες και σε παιδιά από 3,5 ετων. Τα τελευταία χρόνια, το kickboxing το επιλέγουν πολλές γυναίκες για να συνδυάσουν προπόνηση και αυτοάμυνα”, δήλωσε ο κ. Καριώτης.

Στο Αθλητικό Σωματείο ΑRENA γίνονται μαθήματα BOXING, KICK BOXING, PAGRATION και ΒΑΡΗ ενώ το πρόγραμμα προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ατόμου.

Ο  Γιώργος Καριώτης εκτός από την πολυετή πείρα στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων σαν προπονητής, είναι Υπαρχιπυροσβέστης στην 6η ΕΜΑΚ Πάτρας και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Δυτικής Αχαΐας.

info

ΦΑΝΑΡΙΟΥ 74

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 11π.μ. – 11μ.μ.

facebook: Kariotis Team – Arena

πηγη: 4press.gr

Υποστήριξη: SilkTech