Τα φαβορί στο Φάιναλ-4 του Κυπέλλου

Πέμπτη, Φεβρουάριος 22, 2018 - 10:37πμ

Τα φαβορί προκρίθηκα στο final-4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ηρακλής συνθέτουν την τετράδα των ημιτελικών της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στη Γλυφάδα.

Ο Ηρακλής έγινε η πρώτη ομάδα που παίρνει την πρόκριση για το final-4.  O "γηραιός" νίκησε με 3-0 σετ την ΑΕΚ στο κλειστό του Μετς και επιστρέφει στα ημιτελικά του θεσμού μετά το 2013.

Με την τριάδα Οϊβάνεν, Αλεξίεφ και Ραούβερντινκ αλάνθαστη στην επίθεση, ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 σετ τον Ηρακλή Χαλκίδας και «σφράγισε» το εισιτήριο για την τετράδα. Οι «ερυθρόλευκοι», όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, στον δρόμο για τα ημιτελικά απέκλεισαν τον Ηρακλή Χαλκίδας και θα διεκδικήσουν τον 17ο τίτλο τους.

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο final-4. Οι «πράσινοι», με κορυφαίο τον Μπατατζίμ, νίκησαν με 3-0 σετ τον Εθνικό Πειραιώς στο γυμναστήριο του Εσπέρου Καλλιθέας και πανηγύρισαν την πρόκριση στους «4» του θεσμού.

Ο ΠΑΟΚ είναι η τέταρτη και τελευταία ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Ο «δικέφαλος του βορρά» νίκησε με 3-1 σετ στο «PAOK Sports Arena» τη Νίκη Αιγινίου και προκρίθηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην τετράδα του θεσμού.

Υποστήριξη: SilkTech