Η ξέφρενη πορεία του Προμηθέα από την ΕΣΚΑ-Η στην τρίτη θέση της Basket League

Πέμπτη, Φεβρουάριος 22, 2018 - 9:14μμ

O Προμηθέας την ερχόμενη Κυριακή υποδέχεται τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της Basket League Παναθηναϊκό, σε ένα παιχνίδι γιορτή που θα διεξαχθεί στο "Δ. Τόφαλος". Πόσοι όμως έχουν καταλάβει ότι επί της ουσίας η τρίτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα θα υποδεχθεί την πρώτη ομάδα του μεγάλου πρωταθλήματος μπάσκετ.

Ο Προμηθέας στη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία του στο μεγάλο πρωτάθλημα έχει καταφέρει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και μαζί με το Λαύριο να είναι οι δύο επαρχιακές ομάδες που κάνουν τη διαφορά στη Basket League.

Και βέβαια το πρωτάθλημα δεν έχει ακόμη τελειώσει, ωστόσο το συγκρότημα του Μάκη Γιατρά φαίνεται ότι έχει βάλει πλώρη για την μεγάλη του ευρωπαϊκή έξοδο την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Προμηθέας έχει ξεκινήσει την ξέφρενη πορεία από το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ-Η μέχρι την μεγάλη κατηγορία και το μεγάλο ευρωπαϊκό στοίχημα.

Τέλος δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το πατρινό συγκρότημα έχει κερδίσει ένα ακόμη μεγαλύτερο στοίχημα, το να κερδίσει τους Πατρινούς φιλάθλους που δίνουν δυναμικό παρών σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του Προμηθέα στο κορυφαίο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ.

Αμαλία Λαλιώτη

Υποστήριξη: SilkTech