Η κλήρωση της τελικής φάσης του πρωταθλήματος εφήβων της ΕΣΚΑ-Η

Τετάρτη, Φεβρουάριος 21, 2018 - 4:01μμ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΣΚΑ-Η η κλήρωση της Τελικής Φάσης του Εφηβικού Πρωταθλήματος 2017-2018, με τη συμμετοχή των 2 πρώτων ομάδων των ομίλων της Β΄ Φάσης, δηλαδή: του ΑΣΠ Προμηθέα (18-0) και των Νέων Εσπέρου ΑΟΠΑ (15-3) (1ος όμιλος), του Απόλλωνα ΑΣ (15-3) και του Κοροίβου Αμαλιάδας (12-6). (2ος όμιλος).

Η Τελική Φάση ξεκινά την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου και ο Προμηθέας φιλοξενείται στην Αμαλιάδα από τον Κόροιβο στις 7 το απόγευμα.

Η πρωταθλήτρια ομάδα του Προμηθέα διεκδικεί την 3η συνεχόμενη κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή Εφήβων της ΕΣΚΑ-Η (ισοφαρίζοντας το σχετικό ρεκόρ του Σπόρτιγκ (2012-2014), ενώ, παράλληλα, κυνηγάει κι ένα νέο ρεκόρ, την κατάκτηση του 3ου σερί άτυπου double (Πρωτάθλημα Παίδων κι Εφήβων ΕΣΚΑ-Η), καθώς οι Παίδες έχουν ήδη αποσπαστεί με 2 βαθμούς μετά την ολοκλήρωση του Α΄ Γύρου της Τελικής Φάσης των Παίδων.

Αξιοσημείωτο, είναι, πως οι Έφηβοι και οι Παίδες του Προμηθέα έχουν συνδυαστικά συμπληρώσει σχεδόν 3 χρόνια και 138 αγώνες αήττητοι σε αγώνες της ΕΣΚΑ-Η, επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία τους στο χώρο των υποδομών στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η.

Όλες οι ομάδες θα αγωνιστούν σε διπλούς αγώνες σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτισθεί και Πρωταθλητής θα ανακηρυχθεί ο πρώτος της βαθμολογίας, που θα λάβει μέρος στην Προκριματική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων.

(Οι ημερομηνίες των αγώνων είναι ενδεικτικές, καθώς οι ημερομηνίες και οι ώρες των αγώνων θα ανακοινωθούν από την ΕΣΚΑ-Η αργότερα).

ΝΕΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΥ

ΝΕΟΙ ΚΟΡΟΙΒΟΥ

Υποστήριξη: SilkTech