Η Δόξα Χαλανδρίτσας νίκησε 2-1 την Καλλιθέα (φωτορεπορτάζ)

Κυριακή, Φεβρουάριος 25, 2018 - 9:36μμ

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για την Δόξα Χαλανδρίτσας με 2-1 (25/2) απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας Καλλιθέα στο γήπεδο του Σαραβαλίου για την 21η αγωνιστική της Β' ΕΠΣΑ (1ος Όμιλος).
Με αυτή την νίκη, η ομάδα της Χαλανδρίτσας έφτασε τους 38 βαθμούς ανεβαίνοντας στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και η Καλλιθέα να παραμένει τελευταία στους 4 βαθμούς.
Στην πρώτη φάση του παιδιού, στο 7ο λεπτό, η Καλλιθέα ευτύχισε να προηγηθεί στο σκορ, όταν ο Νικόλας με όμορφη ψιλοκρεμαστή πάσα βρήκε τον αμαρκάριστο Λέκκα και εκείνος με εξαιρετική λόμπα, έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Μετά το γκολ, η Δόξα απειλούσε κατά διαστήματα με σέντρες στην εστία του Κορκόντζιλα, με την άμυνα της γηπεδούχο ομάδας να μην πατάει σταθερά στον αγωνιστικό χώρο. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 13', οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν.
Ο Χριστόπουλος αφού πέρασε τον αντίπαλο στον άξονα, έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, βρίσκοντας τον Κολογιάννη σε κανονική θέση κι αυτός με πλασέ στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα, ισοφάρισε σε 1-1 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος, με το ξεκίνημα κιόλας (46'), η Δόξα κέρδισε πέναλτι όταν ο Μενύχτας ανατράπηκε στην μεγάλη περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο αρχηγός Λογώνης, με τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας, τον Κορκόντζιλα να πραγματοποιεί μια σπουδαία απόκρουση. Η Δόξα δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, όπως με το σουτ του Χριστόπουλου στο 52ο λεπτό, την κεφαλιά του Μενύχτα πέντε λεπτά αργότερα και την μεγάλη ευκαιρία του Ζαχαράτου στο 63', όταν από κοντινή απόσταση έστειλε την μπάλα εκτός εστίας.
Το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Νίκου Σταθόπουλου ήρθε στο 76', με τον Κολογιάννη να κάνει κίνηση απ' τα δεξιά εκτός περιοχής και με σέντρα - σουτ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Καλλιθέας, που πλήρωσε σε κείνη τη φάση την ασυνεννοησία του τερματοφύλακα με τον αμυντικό.
Διαιτητές: Παναγιώτης Σακελλαρίου, βοηθοί: Νικόλαος Μέρμηγκας, Ταξιάρχης Θανέλας.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Ν. Κορκόντζιλας, Ντάλτας, Ι. Νικολακόπουλος, Γ. Κορκόντζιλας, Αντωνόπουλος, Σωτηρόπουλος (28' Νικολόπουλος) Ιωάννου, Λέκκας, Κ. Κορκόντζιλας, Νικόλας (80' Αθανασόπουλος), Α. Νικολακόπουλος. Στον πάγκο και οι: Αθανασόπουλος, Γαλάνης, Μούζος, Λέκκας, Θούας.
ΔΟΞΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ: Πάτσος, Κ. Καπογιαννόπουλος (87' Σταυρόπουλος), Μπινιέρης (87' Κ. Γεωργαντόπουλος), Γκάντζος, Βρόντος, Λιακόπουλος, Ζαχαράτος, Λογώνης (88' Π. Καπογιαννόπουλος) Χριστόπουλος, Κολογιάννης, Μενύχτας. Στον πάγκο: Παπαδιονυσίου, Διαμαντόπουλος, Π. Γεωργαντόπουλος, Ανδρουτσόπουλος.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΜΑΚΡΗΣ

Υποστήριξη: SilkTech