ΕΣΠΕΠ: Κυπελλούχος η Γ.Ε Ναυπλίου στο Κ-18 Γυναικών Αναπτυξιακό

Κυριακή, Φεβρουάριος 11, 2024 - 11:30πμ
Το Δ.Σ. της ΕΣΠΕΠ τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον εργάτη του βόλεϊ στην Αργολίδα Γεράσιμο Ρασσιά

Ο νέος θεσμός της ΕΣΠΕΠ του Κυπέλλου Κ-18 Γυναικών Αναπτυξιακό, ολοκληρώθηκε  στο κατάμεστο κλειστό Γυμναστήριο του Άργους.
Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι διαφήμιση για το βόλεϊ, το οποίο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου, ο οποίος είχε κατακλύσει όλο το γήπεδο μένοντας πολλοί ακόμα και όρθιοι προκειμένου να παρακολουθήσουν τον γεμάτο αγωνία τελικό, η Γ.Ε. Ναυπλίου επικράτησε του Γ.Σ. Άργους με 3-1 σετ.
Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους και παρευρέθηκαν, ο Πρόεδρος της Ένωσης κος Κανελλόπουλος Θεόδωρος, ο κος Αντωνόπουλος Παναγιώτης, Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ., Γεν. Γραμματέας Ε.Σ.ΠΕ.Π. και Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δυτικής Ελλάδας, ο κος Αλατζάκης Γιώργος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ Ε.Σ.ΠΕ.Π., ο κος Τριπολιτσιώτης Παναγιώτης, μέλος Δ.Σ Ε.Σ.ΠΕ.Π., ο κος Δαμάλας Σωτήρης, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νέων, Εθελοντισμού & Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Άργους – Μυκηνών, ο κος Χαλεπάς Τάσος Πρόεδρος της Κοινότητας Άργους και Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού και Υγείας του Δήμου Ναυπλίου κος Πανουτσόπουλος Αθανάσιος.
Μετά το τέλος του αγώνα πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις στις ομάδες και τις αθλήτριες, καθώς επίσης το Δ.Σ. της ΕΣΠΕΠ τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον εργάτη του βόλεϊ στην Αργολίδα Γεράσιμο Ρασσιά.
Την απονομή του Κυπέλλου στη νικήτρια ομάδα της Γ.Ε. Ναυπλίου έκαναν ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Π. κος Κανελλόπουλος Θεόδωρος και ο Γεν. Γραμματέας κος Αντωνόπουλος Παναγιώτης, καθώς και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού και Υγείας του Δήμου Ναυπλίου κος Πανουτσόπουλος Αθανάσιος
Ο αγώνας είναι διαθέσιμος να τον παρακολουθήσετε live streaming

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που παίζουν βόλεϊ και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που παίζουν μπάσκετ και κείμενο

Υποστήριξη: SilkTech