Ο Sylvester Stallone αποχαιρετά τον Carl Weathers

Τρίτη, Φεβρουάριος 6, 2024 - 12:01πμ
Aπό τα «Rocky»

Η είδηση του θανάτου του Carl Weathers έχει σκορπίσει τη θλίψη στο Χόλυγουντ, με πολλούς ηθοποιούς και συνεργάτες του να αποτίνουν μέσω των social φόρο τιμής στον σπουδαίο ηθοποιό που έγινε διεθνώς γνωστός για την ερμηνεία του ως Apollo Creed στις ταινίες "Rocky".

Όπως ήταν αναμενόμενο, μεταξύ των φόρων τιμής ξεχωρίζει η ανάρτηση του Sylvester Stallone, μαζί με τον οποίο έγραψαν κινηματογραφική ιστορία.

Σε βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο εμφανώς φορτισμένος Stallone στέκεται μπροστά από έναν πίνακα που εικονίζει τον Rocky και τον Apollo και λέει τα εξής: «Σήμερα είναι μια απίστευτα θλιβερή μέρα για μένα. Είμαι τόσο συντετριμμένος και προσπαθώ να συγκρατηθώ, γιατί ο Carl Weathers ήταν ένα αναπόσπαστο μέρος της ζωής μου, της επιτυχίας μου... των πάντων. Του δίνω όλα τα εύσημα... γιατί όταν μπήκε σε εκείνο το δωμάτιο και τον είδα για πρώτη φορά, είδα το μεγαλείο του, αλλά δεν συνειδητοποίησα τότε το μέγεθός αυτού. Δεν θα μπορούσα ποτέ να καταφέρω αυτό που καταφέραμε με τον Rocky χωρίς αυτόν Ήταν καταπληκτικός. Η φωνή του, το μέγεθός του, η δύναμή του, η αθλητική του ικανότητα, αλλά κυρίως η καρδιά του και η ψυχή του...

«Είναι μια φρικτή απώλεια. Στέκομαι μπροστά σε αυτό τον πίνακα γιατί ήταν πιθανώς η τελευταία φορά που ήμασταν μαζί στο ρινγκ και δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Ήταν μαγικός και είμαι τόσο τυχερός που ήμουν μέρος της ζωής του. Οπότε Apollo, συνέχισε να ρίχνεις γροθιές...»

Υπενθυμίζεται ότι ο Stallone σε πρόσφατη ανάρτησή του είχε δημοσιεύσει σπάνιο βίντεο από τις προπονήσεις του με τον Carl Weathers για το "Rocky 2". «Προπόνηση για την τελική μάχη στο Rocky2. Σπάνιο υλικό. Σκέφτηκα ότι θα ήταν διασκεδαστικό να το μοιραστώ. Συνεχίστε να χτυπάτε» είχε γράψει στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram.

O XAMOΣ

Πέθανε σε ηλικία 76 ετών ο ηθοποιός Carl Weathers, ο οποίος έγινε παγκοσμίως γνωστός για το ρόλο του στο Rocky.

Ο ηθοποιός Carl Weathers είχε υποδυθεί τον μεγάλο αντίπαλο του Rocky στην θρυλική 1η ταινία, τον Apollo Creed.

Έχει παίξει σε πολλές ταινίες και σειρές, ενώ τα τελευταία χρόνια η καριέρα του είχε πάρει ξανά τα πάνω της, αφού έπαιζε τον Greef Karga στην πολύ πετυχημένη σειρά «Mandalorian», που εντάσσεται στο σύμπαν των Star Wars.

Στην ανακοίνωσή της η οικογένεια αναφέρει πως ο ηθοποιός πέθανε στον ύπνο του.

«Ο Καρλ ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος που έζησε μια υπέροχη ζωή. Μέσα από τις τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, τις τέχνες και τα αθλήματα άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του και αναγνωρίστηκε παγκοσμίως. Ήταν ένας υπέροχος αδερφός, πατέρας, παππούς, συνάδελφος και φίλος», αναφέρει η οικογένεια.

Υποστήριξη: SilkTech