Ακαδημία των Σπορ: Αρχίζει ο β’ γύρος – Κάλεσμα των φιλάθλων για τον αγώνα του Σαββάτου

Τετάρτη, Ιανουάριος 24, 2024 - 6:00μμ
Με Χαλάνδρι οι άνδρες, με Ηλιούπολη οι γυναίκες

Επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων χάντμπολ το Σαββατοκύριακο για την ανδρική και γυναικεία ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ στις Α2 εθνικές κατηγορίες αντίστοιχα που συμμετέχουν.
Συγκεκριμένα για την πρεμιέρα του β' γύρου, η γυναικεία ομάδα την Κυριακή στις 4:30 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Α' της Ηλιούπολης, η Πατρινή ομάδα θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα της Ηλιούπολης 2006.
Το νεανικό σύνολο της Βάσως Βουκελάτου δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και είναι έτοιμο για την πρεμιέρα του β' γύρου.
Η ανδρική ομάδα το Σάββατο στις 4:00 μ.μ. στο Κ. Πετρόπουλος στο Κουκούλι, υποδέχεται την ομάδα της ΑΕ Χαλανδρίου που βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και διεκδικεί την είσοδό της στην τετράδα των play-off ανόδου.
Η ομάδα του Γιάννη Παπαγιαννόπουλου θέλει να ξεκινήσει τους αγώνες του β' γύρου με νίκη, για να μπορέσει να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση.
Ο αθλητής της Νικόλαος Κολλύρης δηλώνει: «Νομίζω ότι η νίκη για εμένα και τους συμπαίκτες μου είναι μονόδρομος για να συνεχίσουμε την πορεία μας το πρωτάθλημα χωρίς βαθμολογικά προβλήματα.
Μπορεί οι παίκτες του Χαλανδρίου να διαθέτουν για την κατηγορία τεράστια πείρα, αυτό όμως δεν μας φοβίζει σε κάτι. Εάν είμαστε συγκεντρωμένοι κατά την διάρκεια του αγώνα και έχουμε και την βοήθεια των φιλάθλων μας από την κερκίδα, τους οποίους τους καλούμε να παρευρεθούν το Σάββατο στις 4.00 μ.μ. στον αγώνα, πιστεύω ότι θα ξεκινήσουμε με το δεξί της υποχρεώσεις μας για τον β' γύρο του πρωταθλήματος».

Υποστήριξη: SilkTech