Στην Πάτρα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πυγμαχίας Εφήβων-Νεανίδων

Πέμπτη, Ιανουάριος 18, 2024 - 4:00μμ
Στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Αλεξιώτισσας

Στην Πάτρα θα γίνουν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Εφήβων-Νεανίδων & U22 Ανδρών-Γυναικών για το 2024, στην Πυγμαχία.

Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν  στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Αλεξιώτισσας Πάτρας  και θα γίνουν στις 8-11 Φεβρουαρίου 2024 με την συμμετοχή πολλών πατρινών αθλητών.

Οι συμμετοχές θα πρέπει να σταλούν στην  Ομοσπονδία μέχρι την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024 και την 1η Φεβρουαρίου του ίδιου έτους σε περίπτωση αλλαγής κατηγορίας.

Σε σχετική της ανακοίνωση η Ομοσπονδία Πυγμαχίας, αναφέρει: "Ενόψει της διεξαγωγής των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων κατηνορίας ΕΦήβων-Νεανίδων και Νέων-Ανδρών, Νέων-Γυναικών για το έτος 2024, σας ενημερώνουμε για τα εξής: Τα εν λόγω Πρωταθλήματα θα διεξαχθούν από 8 έως 11 Φεβρουάριου στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Παναγίας Αλεξιώτισσας» (Πάρκο Εγλυκάδας, Παπάγου 62, Πάτρα 263 35), σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της Προκήρυξης των αγώνων του έτους 2024.
Η κλήρωση των κατηγοριών θα γίνει την ίδια ημέρα στις 20:00 όπου ο αριθμός των παρευρισκόμενων θα είναι ο ελάχιστος (ένας ανά σωματείο).
Η ιατρική εξέταση και η ζύγιση θα γίνουν το πρωί της πρώτης ημέρας της έναρξης των αγώνων ήτοι στις 8/2, ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:30 έως 09:30 π.μ., στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Παναγίας Αλεξιώτισσας».
Από την πρώτη αγωνιστική ημέρα θα ζυγίζονται και θα εξετάζονται ΜΟΝΟ οι αθλητές/τριες που αγωνίζονται την ίδια ημέρα.
Για τις επόμενες αγωνιστικές ημέρες, η ζύγιση και η ιατρική εξέταση, θα γίνονται καθημερινώς σε ώρες και χώρο που θα ανακοινωθεί κατά την διάρκεια της κλήρωσης".

Υποστήριξη: SilkTech