Στην Κύπρο σε καμπ κορασίδων η Τσαγκαράτου της Ακαδημίας των Σπορ

Τετάρτη, Ιανουάριος 17, 2024 - 6:30μμ
Άπαντες στον σύλλογο της Πάτρας εύχονται στην αθλήτρια τους καλή επιτυχία στο προπονητικό καμπ

Η χαντμπολίστρια της Ακαδημίας των Σπορ Νικολίτσα Τσαγκαράτου, κλήθηκε από την ΕΑΠ/ΟΧΕ στην 19αδα της ομάδας των κορασίδων που θα μας αντιπροσωπεύσει στο προπονητικό καμπ που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο από 19 έως 21 Ιανουαρίου 2024.

Προπονήτρια της αντιπροσωπευτικής μας ομάδας θα είναι η Κέλλυ Καραπαναγιωτίδου, ενώ αρχηγός αποστολής θα είναι το μέλος του Δ.Σ. της Ο.Χ.Ε. και πρόεδρος της ΕΑΠ/ΟΧΕ, ο Γιάννης Καραμπίνας.
Για να φτάσει η αθλήτρια να επιλεγεί στην συγκεκριμένη ομάδα χρειάστηκε συστηματική δουλειά τριών χρόνων τόσο από την ίδια και στα κλιμάκια της ΕΑΠ/ΟΧΕ όσο και από τους ιθύνοντες προπονητές της Ακαδημίας των Σπορ, όπου αμφότερα και τα δύο μέρη συνεργάζονται και δουλεύουν με στόχο την αναβάθμιση του γυναικείου χάντμπολ ανά το Πανελλήνιο.
Άπαντες στον σύλλογο της Πάτρας εύχονται στην αθλήτρια τους καλή επιτυχία στο προπονητικό καμπ και είναι σίγουροι ότι τον δρόμο της Νικολίτσας θα ακολουθήσουν και άλλες αθλήτριες, διότι η δουλειά που γίνεται ιδιαίτερα στο γυναικείο τμήμα από την Βάσω Βουκελάτου και την Ελένη Κονταξή είναι κάτι πολύ παραπάνω από ικανοποιητική.

Υποστήριξη: SilkTech