Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης στην προπόνηση της Προεθνικής ομάδας Βόλεϊ Κ17

Σάββατο, Δεκέμβριος 30, 2023 - 4:00μμ
Συνεχάρη τους αθλητές, τους ευχήθηκε καλή διαμονή κι επιτυχία

Μια μικρή εορταστική έκπληξη επιφύλαξε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης στους αθλητές και προπονητές της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Κ17 τους οποίους μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλο επισκέφτηκε στην προπόνηση τους στο «Κώστας Πετρόπουλος».
Όπως είναι ήδη γνωστό, οι 30 καλύτεροι βολεϊμπολίστες Κ17 της χώρας με τους Ομοσπονδιακούς προπονητές Χρήστο Πάτρα, Χρήστο Ντόζη και Γιώργο Ούνζη βρίσκονται στην πόλη μας φιλοξενούμενοι στον Δημοτικό Ξενώνα για να πραγματοποιήσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μετά το οποίο θα γίνει και η επιλογή της Εθνικής ομάδας Κ17.
Ο προπονητής Χρήστος Πάτρας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη φιλοξενία και απευθυνόμενος στους αθλητές επισήμανε ότι «το γήπεδο φέρει το όνομα ενός από τους μεγαλύτερους Έλληνες μπασκετμπωλίστες όλων των εποχών, ο οποίος διακρίθηκε για το ήθος του και αποτελεί διαχρονικά πρότυπο για τη νεολαία».
Ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης συνεχάρη τους αθλητές, τους ευχήθηκε καλή διαμονή κι επιτυχία, τόνισε «την αξία του αθλητισμού στην ανάπτυξη της συλλογικότητας, της αλληλεγγύης και της διαμόρφωσης σωστής, ολοκληρωμένης και χρήσιμης για την κοινωνία προσωπικότητας», φέροντας ως «λαμπρό παράδειγμα τον Κώστα Πετρόπουλο».
Τους αθλητές χαιρέτησε εγκάρδια και ο Αντιδήμαρχος Τάκης Πετρόπουλος, ο οποίος έχοντας περάσει και ο ίδιος ως αθλητής από παρόμοια στάδια τους συνέστησε «να μην έχουν άγχος να το απολαύσουν και να συνεχίσουν την προσπάθεια τους αξιοποιώντας τις εμπειρίες που θα αποκομίσουν από το προπονητικό κάμπ της Πάτρας».
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και ο Βαγγέλης Ξυγκάκης Αντιπρόεδρος του Ερμή και ταμίας της ΕΣΠΕΠ, ο Περιφερειακός προπονητής Σταύρος Γεράνιος και ο προπονητής του Α.Σ. Άθλος Δημήτρης Σπυρόπουλος.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech