Κάλεσμα στους φιλάθλους απευθύνει η Ακαδημία των Σπορ

Σάββατο, Δεκέμβριος 16, 2023 - 10:00πμ
Υποδέχεται την ομάδα της Νέας Ιωνίας

Αγώνα ζωής ή θανάτου πρόκειται να δώσει η ανδρική ομάδα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ το Σάββατο στις 5.00 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΕΑΚ Πάτρας Κ. Πετρόπουλος στο Κουκούλι για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών.
Συγκεκριμένα η Πατρινή ομάδα για την τελευταία αγωνιστική του α΄ γύρου υποδέχεται την Νέα Ιωνία που ισοβαθμούν με δύο βαθμούς στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα (υπολείπεται η πρώτη αγωνιστική με το Χαλάνδρι στην Αθήνα που έχει αναβληθεί).
Ο νικητής του αγώνα θα αποκτήσει πλεονέκτημα έναντι του ηττημένου και ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί, η έκβαση του παιχνιδιού πόσο σημαντική θα είναι για τον νικητή.
Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με τους αθλητές του και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει με στόχο μόνον την νίκη, γιατί όπως ο ίδιος δηλώνει: "είναι ένας αγώνας πολύ σημαντικός και για τις δύο ομάδες και όποιος κερδίσει θα έχει μεγάλο πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου. Η ομάδα μου έχει αρχίσει και βρίσκει τα πατήματά της μέσα στο γήπεδο και είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά έχουν καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα και θα ανταποκριθούν στο έπακρο.
Καλούμε όλους του φιλάθλους να μας στηρίξουν και να βρεθούν στο Κουκούλι το Σάββατο στις 5.00 μ.μ. για να αποτελέσουν τον όγδοο παίκτη μας".
* Η γυναικεία ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ για την τελευταία αγωνιστική του α΄ γύρου του πρωταθλήματος Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών το Σάββατο θα ταξιδέψει στο Κερατσίνι όπου στις 6.00 μ.μ. στο γήπεδο των Σιταποθηκών θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα του Ολυμπιακού.
Η Βάσω Βουκελάτου θα παρατάξει τις αθλήτριες της χωρίς την Αγγελίνα Ρούπα, η οποία τραυματίστηκε στο πρόσωπο στην προπόνηση της Τρίτης.
* Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου τα τμήματα των υποδομών του συλλόγου παίδων, κορασίδων, παμπαίδων Β΄ και παγκορασίδων Β΄ θα ταξιδέψουν στην Ηγουμενίτσα, όπου θα λάβουν μέρος στο μονοήμερο τουρνουά που διοργανώνει η Ολυμπιακή Ακαδημία Ηγουμενίτσας, με την συμμετοχή ομάδων της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Ελλάδας.

Υποστήριξη: SilkTech