Ο Μανώλης Νεόφυτος επιστέφτηκε το μουσείο χάντμπολ Πάτρας

Παρασκευή, Δεκέμβριος 8, 2023 - 11:30μμ
Εδρεύει στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΕΑΚ Πάτρας Κ. Πετρόπουλος

Ο Μανώλης Νεόφυτος, ένας άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα στη χειροσφαίριση από τα πρώτα της χρόνια στην Ελλάδα, ως δημοσιογράφος, επιστέφτηκε το μουσείο χειροσφαίρισης Πάτρας, που εδρεύει στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΕΑΚ Πάτρας Κ. Πετρόπουλος, μαζί με τον πρόεδρο του Α.Σ. Διονύσου Άνοιξης κ. Μάριο Λουκάτο.
Ειδικά ο Μανώλης Νεόφυτος έμεινε έκπληκτος από τα εκθέματα του μουσείου, ρώτησε τον Γιάννη Παπαγιαννόπουλο σχεδόν για τα πάντα, ενώ ταυτόχρονα εξηγούσε στον Μάριο Λουκάτο ότι κοίταγαν με την παραμικρή λεπτομέρεια.
Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δήλωσε σχετικά για τους επισκέπτες: "Καταρχήν τους ευχαριστούμε για την κίνησή τους να συμπεριλάβουν την ξενάγησή τους στο μουσείο μας στο πρόγραμμά τους. Μας ικανοποίησε το γεγονός ότι έμειναν ευχαριστημένοι με αυτά που είδαν. Ειδικά για τον Μανώλη Νεόφυτο μου έκανε μεγάλη εντύπωση που όταν ξεφύλλισε το βιβλίο μητρώου μελών των πρώτων διαιτητών, κριτών, κ.λ.π., θυμόταν τους πάντες και τα πάντα εδώ κ 45 χρόνια πίσω. Είναι μια " εν ζωή εγκυκλοπαίδεια " του αθλήματός μας και τον ευχαριστούμε που συνεχίζει ακόμη και στις μέρες μας να προσφέρει στην χειροσφαίριση από το δικό του μετερίζι"

Υποστήριξη: SilkTech