Απόλλων: Φιλικά για τις Ακαδημίες του βόλεϊ

Πέμπτη, Νοέμβριος 2, 2023 - 8:00μμ
Είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε κανονικές συνθήκες

Στην δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του βόλεϊ, αναφέρεται η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάτρας, εμημερώνοντας παράλληλα για τη συμμετοχή των μικρών αθλητριών σε μια σειρά φιλικών αναμετρήσων.

Συγκεκριμένα, η πατρινή ομάδα, αναφέρει: "Η επένδυση του Συλλόγου στα πρόσωπα των νέων προπονητών Γεωργιοπουλου Βάιου, Καννά Βασίλη και Παπαλεξατου Αγγελικής, έχει κυριολεκτικά μεταμορφώσει τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.
Οι νέοι προπονητές του συλλόγου εκμεταλλευόμενοι τις άριστες υποδομές και συνθήκες, σε συνεργασία με την Head coach Κα Έλενα Καγιαλη, έχουν δημιουργήσει ένα απαιτητικό πρόγραμμα προπονήσεων με στόχο την δημιουργία αθλητριών που θα μπορέσουν στο άμεσο μέλλον να στελεχώσουν τα μεγάλα αγωνιστικά τμήματα φορώντας την "βαριά" μελανολευκη φανέλα!
Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή ο Απόλλωνας φιλοξένησε ομάδες της πόλης στα πλαίσια φιλικών αναμετρήσεων, δίνοντας την ευκαιρία στις αθλήτριες να αγωνιστούν σε κανονικές συνθήκες και στους γονείς να θαυμάσουν τα αυριανά αστέρια!!!
Η αρχή έγινε την προηγούμενη Κυριακή με τον Απόλλωνα να φιλοξενεί την έταιρη μελανόλευκη ομάδα της πόλης μας, την ΕΑΠ, σε μια όμορφη φιλική αναμέτρηση που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από ένα επίσημο ντέρμπι.
Στο ίδιο πνεύμα αγωνιστικής δράσης αυτή την Κυριακή φιλοξενήθηκε η πολύ δυνατή ομάδα του Αιόλου Αγυιάς σε μια αναμέτρηση με δυνατές και όμορφες φάσεις, προμηνύοντας τις όμορφες αναμετρήσεις που θα μας χαρίσουν οι αθλήτριες στο άμεσο μέλλον.
Ο Απόλλωνας θέλει να ευχαριστήσει τους προπονητές και υπεύθυνους και των δύο ομάδων, και να τονίσει πως μόνο μέσο τέτοιων συχνών συνεργατικών κινήσεων το βόλεϊ της πόλης μπορεί και πρέπει να αναπτυχθεί!"

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που παίζουν βόλεϊ και κείμενο

Υποστήριξη: SilkTech