Προμηθέας: Επιστροφή στη δράση (18:00) απέναντι στον Πανιώνιο

Τετάρτη, Φεβρουάριος 14, 2018 - 11:54πμ

Ραντεβού στο «Δ. Τόφαλος» έχουν σήμερα (18:00) οι φίλοι του μπάσκετ, καθώς ο Προμηθέας υποδέχεται τον ιστορικό και πάντοτε επικίνδυνο Πανιώνιο στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Basket League. Στόχος της ομάδας του Μάκη Γιατρά είναι να φτάσει στα 10 ροζ φύλλα αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα, με το συγκεκριμένο παιχνίδι να επιφυλάσσει και ουκ ολίγες εκπλήξεις για τους πατρινούς φιλάθλους, καθώς συμπίπτει και με την «γιορτή των ερωτευμένων».

Συγκεκριμένα, οι «Προμηθείς», θέλοντας να τιμήσουν την "ημέρα των ερωτευμένων", ετοιμάζουν χάπενινγκς λόγω του ιδιαίτερου της ημέρας, με κυριότερη έκπληξη την προσφορά για 1+1 εισιτήριο, καθώς με μόλις 10 ευρώ ο κάθε φίλος του μπάσκετ θα μπορεί να παρακολουθήσει την αναμέτρηση συνοδευόμενος από ένα ακόμη άτομο.

Η προσφορά ισχύει και για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι θα λαμβάνουν δώρο μια έξτρα πρόσκληση.

Ο προπονητής του Προμηθέα Μάκης Γιατράς θα έχει στη διάθεσή του τους Χολ, Γκίκα, Σκούφη, Ερμείδη, Μέρι, Δημάκο, Σαλούστρο, Σανδραμάνη, Λίποβι, Γκάτζιο, Φαγιέ, Μιλόσεβιτς, Γερομιχαλό, Τουτζιαράκη, Καραΐσκο, Μαντζούκα και Ελις.

«Δεν πρέπει να μας ξεγελάσει η βαθμολογική θέση του Πανιωνίου. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας για να φτάσουμε στον στόχο μας που είναι η κατάκτηση της νίκης», δήλωσε ο Οκτάβιους Έλις.

Το παιχνίδι θα διευθύνουν οι διεθνείς Χαράλαμπος Καρακατσούνης (Μαγνησίας) και Στέλιος Συμεωνίδης (Θεσσαλονίκης), μαζί με τον Γιώργο Θεονά (Αττικής), ενώ κομισάριος θα είναι ο πατρινός Βασίλης Πίγκας.

Υποστήριξη: SilkTech