Οι προσπάθειες του Απόλλωνα για αλλαγή της ώρας του τελικού

Τετάρτη, Μάρτιος 21, 2018 - 10:40μμ

Η απόφαση του Απόλλωνα να μην κατέβει να αγωνισθεί στον τελικό του εφηβικού πρωταθλήματος μπάσκετ, έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά, ωστόσο από την διοίκηση του ιστορικού συλλόγου διευκρινίζουν ότι αυτή η απόφαση είχε να κάνει μόνο με την ώρα του αγώνα, που δεν μπορούσε να συνδυαστεί με τα μαθήματα των νεαρών αθλητών.

Συγκεκριμένα από τον Απόλλωνα ζήτησαν την αλλαγή ώρας (σ.σ. πιο αργά) και μάλιστα οι "μελανόλευκοι" για να μπορέσει αυτό να είναι εφικτό παραχώρησαν το γήπεδό τους στην ομάδα μπάσκετ της Παναχαϊκής, προκειμένου να μην χάσει την σημερινή προπόνησή της και να μπορέσει το παιχνίδι να γίνει στο κλειστό των "κοκκινόμαυρων".

Κάτι που όπως φαίνεται δεν βοήθησε ιδιαίτερα την κατάσταση, αφού δεν υπήρξε κάποια αλλαγή.

Από εκεί και πέρα οι διοικούντες των δύο σωματείων είχαν τηλεφωνική επικοινωνία το απόγευμα μετά την ανακοίνωση για την μη παρουσία του Απόλλωνα στον τελικό, όπου οι "μελανόλευκοι"ξεκαθάρισαν ότι το πρόβλημα είχε να κάνει μόνο με την ώρα, αφού δεν μπορούσαν οι νεαροί αθλητές που πολλοί από αυτούς δίνουν πανελλήνιες να αλλάξουν το πρόγραμμα των μαθημάτων τους.


Δεν κατεβαίνει στον τελικό του εφηβικού πρωταθλήματος ο Απόλλωνας-Καυστική ανακοίνωση

Αμαλία Λαλιώτη

Υποστήριξη: SilkTech