Οφρυδόπουλος: «Έχουμε παίκτες ποιοτικούς και έξυπνους, με θέληση και στόχους»

Παρασκευή, Φεβρουάριος 16, 2018 - 7:39μμ

Με αφορμή τον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Αιγινιακό στην Αγυιά (15.00) στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος της Football League ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

«Την  περασμένη Κυριακή τα παιδιά πήραν μια δίκαιη και πολύ σημαντική νίκη στην Καρδίτσα, μέσα σε μια έδρα στην οποία δεν είχε περάσει άλλη ομάδα και που δύσκολα, λόγω της δυναμικότητας της Αναγέννησης, θα περάσουν στη συνέχεια άλλες ομάδες.

 Αύριο έχουμε έναν αγώνα που ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, απέναντι στον Αιγινιακό. Η ομάδα της Πιερίας είναι μια έμπειρη και καλή ομάδα που διαθέτει αρκετούς παίκτες οι οποίοι τα τελευταία χρόνια αγωνίζονται στη Β' Εθνική και αρκετοί εξ αυτών στην ίδια ομάδα.

Εμείς δείξαμε ότι συνεχίζουμε με σταθερότητα από την αρχή του πρωταθλήματος. Με όπλο μας την ομάδα και το σύνολο, συνεχίζουμε  επιδιώκοντας  να ολοκληρώσουμε το μισό του πρωταθλήματος στη θέση που βρισκόμαστε.

Έχουμε παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να μπουν στο γήπεδο και να προσφέρουν το μάξιμουμ για την ομάδα μας. Στο ρόστερ μας διαθέτουμε πολύ ικανούς, ποιοτικούς και έξυπνους παίκτες που συγχρόνως  έχουν μεγάλη θέληση και στόχους. Αυτό είναι το πιο σπουδαίο για την ομάδα μας.

Ευχαριστούμε πολύ τους οπαδούς μας για την εντυπωσιακή  παρουσία τους στην Καρδίτσα και για τη χαρά που μας έδωσαν να μοιραστούμε μαζί τη νίκη μας. Αύριο στην Αγυιά θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για μια ακόμα πολύ σημαντική νίκη».

Υποστήριξη: SilkTech