O εφικτός στόχος της τετράδας για τον Προμηθέα

Τετάρτη, Μάρτιος 21, 2018 - 5:20μμ

O Προμηθέας στη δεύτερη παρουσία του στην μεγάλη κατηγορία του μπάσκετ έχει καταφέρει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Το συγκρότημα του Μάκη Γιατρά ξεκίνησε πολύ δυναμικά στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής μπάσκετ των αδρών, ενώ επτά αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου βρίσκεται στην τέταρτη θέση (31β.) της βαθμολογίας.

Τρίτο στη βαθμολογία των μεγάλων του μπάσκετ είναι το Λαύριο με 32 βαθμούς, ενώ πέμπτη η ΑΕΚ με 31 και αυτή βαθμούς. Η πατρινή ομάδα έχει πετύχει εδώ και πολύ καιρό τον αρχικό στόχο της παραμονής και η αλήθεια είναι ότι πλέον φλερτάρει με την πρώτη τετράδα της κανονικής περιόδους, ακόμη και την τριάδα. Και βέβαια σε αυτό βοηθά πολύ και το πρόγραμμα του Προμηθέα.

Αντίθετα ΑΕΚ και Λαύριο στις επόμενες αγωνιστικές θα παίξουν με τους αιώνιους, όπου θεωρητικά θα έχουν πιο δύσκολο έργο απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για να πάρουν τη νίκη.

Με λίγα λόγια όπως είναι το υπόλοιπο πρόγραμμα της κανονικής περιόδου, ο Προμηθέας παίζει εκτός με τον Άρη, εντός με το Ρέθυμνο, εκτός με τον Κολοσσό, εντός με τον Κόροιβο, εκτός με την ΑΕΚ, εντός με το Λαύριο και εκτός με τον Ολυμπιακό.

Έχει την τύχη δηλαδή στα χέρια του, αφού το Λαύριο με την ΑΕΚ που είναι και οι βασικοί του αντίπαλοι για την τετράδα θα τους αντιμετωπίσει στη συνέχεια.

Να θυμίσουμε ότι στον πρώτο γύρο ο Προμηθέας είχε χάσει από το Λαύριο με 101-87 εκτός έδρας και όπως είναι λογικό θα επιδιώξει τη ρεβάνς στο επόμενο μεταξύ τους παιχνίδι.

Επίσης είχε κερδίσει την ΑΕΚ στην Πάτρα με 69-66 σε ένα συναρπαστικό αγώνα.

Η πατρινή ομάδα έχει εξασφαλίσει έτσι κι αλλιώς την είσοδό της στα πλέι οφ, απλά θα επιδιώξει και το πλεονέκτημα έδρας σε αυτά.

Δείτε το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου για Προμηθέα, Λάυριο και ΆΕΚ.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

20η: Άρης - Προμηθέας

21η: Προμηθέας - Ρέθυμνο

22η: Κολοσσός - Προμηθέας

23η: Προμηθέας - Κόροιβος

24η: ΑΕΚ - Προμηθέας

25η: Προμηθέας - Λαύριο

26η: Ολυμπιακός – Προμηθέας

ΛΑΥΡΙΟ

20η: ΑΕΚ - Λαύριο

21η: Πανιώνιος - Λαύριο

22η: Λαύριο - Ολυμπιακός

23η: ΠΑΟΚ - Λαύριο

24η: Λαύριο - Φάρος

25η: Προμηθέας - Λαύριο

26η: Λαύριο - Παναθηναϊκός

ΑΕΚ

20η: ΑΕΚ - Λαύριο

21η: Ολυμπιακός - ΑΕΚ

22η: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

23η: Φάρος - ΑΕΚ

24η: ΑΕΚ - Προμηθέας

25η: Πανθηναϊκός - ΑΕΚ

26η: ΑΕΚ - Κύμη

Επιπλέον κίνητρο να παίζουν υπό το βλέμμα των μεγάλων αθλητών του Προμηθέα

Υποστήριξη: SilkTech