Ο… Άραγκορν δεν θέλει Εμπαπέ στη Ρεάλ: «Δεν τον έχουμε ανάγκη, είναι μόνο για το εγώ του Πέρεθ»

Τρίτη, Μάρτιος 26, 2024 - 10:07πμ
Ο Βίγκο Μόρτενσεν, γνωστός κυρίως από τον ρόλο του Άραγκορν στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», αν και φίλος της Ρεάλ δεν θέλει τον Εμπαπέ στην ομάδα του

Κατά της απόκτησης του Κιλιάν Εμπαπέ τάχθηκε ο Βίγκο Μόρτενσεν. Ο Αμερικανοδανός ηθοποιός, που ενσάρκωσε τον Άραγκορν στην επική τριλογία «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», παρότι φίλος της Ρεάλ δεν θεωρεί πως ο Γάλλος φορ είναι... περιττός.
«Η Ρεάλ δεν έχει ανάγκη τον Εμπαπέ. Είναι μόνο για το 'εγώ' του Φλορεντίνο Πέρεθ. Πιστεύω πως με τον Μπέλιγχαμ και τον Ροδρίγο έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε, δεν είναι αναγκαίος ο Εμπαπέ. Έπρεπε να είχε έρθει στη Ρεάλ πριν δύο χρόνια. Τώρα είναι αργά», ανέφερε ο 65χρονος ηθοποιός που ήταν τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ.
Ο Μόρτενσεν δεν είναι η πρώτη φορά που τοποθετείται δημόσια για τη Ρεάλ. Το 2012, σε συνέντευξή του στη Marca, είχε πει «... μισώ τον Μουρίνιο. Έχει ένα ρόστερ για να παίξει ποδόσφαιρο και δεν το κάνει» ασκώντας κριτική στον Πορτογάλο για την αμυντικογενή τακτική του.
Μάλιστα, το 2019 είχε αποκαλύψει πως ενώ ήταν στην Ισπανία για κάποια γυρίσματα, είχε δεχτεί επίθεση από οπαδούς της Ρεάλ που δεν τον αναγνώρισαν επειδή φορούσε φανέλα της Σαν Λορέντζο και την μπέρδεψαν με αυτή της Μπαρτσελόνα. «Πήγαινα στο σπίτι του σκηνοθέτη, όταν κάποιοι οργανωμένοι οπαδοί της Ρεάλ είδαν τα χρώματα και νόμιζαν μάλλον πως είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα. Κάποιοι ανόητοι άρχισαν να με βρίζουν και να με χτυπάνε. Είχα σε μια σακούλα δύο μπουκάλια κρασί και έσπασα το ένα στο κεφάλι ενός οπαδού. Μετά έτρεξα και έφυγα», είχε τονίσει.

Υποστήριξη: SilkTech