Χριστόδουλος Κολόμβος: "Θα ήθελα στο τέλος της καριέρας μου, να παίξω και πάλι στην Πάτρα"

Τρίτη, Φεβρουάριος 13, 2018 - 9:42μμ

O Χριστόδουλος Κολόμβος είναι ένας από τους κορυφαίους Πατρινούς αθλητές πόλο, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Τουρκία και στην ΕΝΚΑ, με την οποία διεκδικεί κόντρα στη Γαλατασαράι το φετινό τίτλο στη γειτονική χώρα.

Ο Πατρινός διεθνής παίκτης βρέθηκε στην Ελλάδα, όπου συμμετείχε στην προετοιμασία της Εθνικής για το Γιουρόπα Καπ και αδράξαμε την ευκαιρία να μας μιλήσει για τους πρώτους του μήνες στην Τουρκία, για τους νέους του στόχους, την Πάτρα, αλλά κυρίως για την καθημερινότητά του.

Όπως δήλωσε: "Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή είχα άγχος γιατί θα έπρεπε να αλλάξουν πολλά πράγματα στη ζωή μου. Ευτυχώς όμως δεν αντιμετώπισα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αφού από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στην Τουρκία είχα ότι χρειαζόμουν. Μένω σε μία ήσυχη περιοχή που δεν έχει την πολυκοσμία της Κωνσταντινούπολης και είμαι κοντά στην πισίνα. Με τους Τούρκους μοιάζουμε πολύ σαν λαοί και το ενθαρρυντικό είναι ότι μας αγαπούν ιδιαίτερα τους Έλληνες".

Για τους στόχους της ΕΝΚΑ: "Αγωνιστικά με την ομάδα διεκδικούμε το πρωτάθλημα Τουρκίας, αφού έχουμε χάσει μόνο από την Γαλατασαράι, με την οποία θα αναμετρηθούμε στον τελικό. Επίσης παίξαμε και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου γνωρίσαμε την ήττα και αποκλειστήκαμε".

Στη συνέχεια σε ερώτηση για το πως είναι το συναίσθημα του να χάνει, αφού στον Ολυμπιακό είχε ζήσει μεγάλες επιτυχίες τόνισε: "Η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει προσπάθεια για να μπορέσω να προσαρμοστώ σ' αυτά τα δεδομένα (γέλια), η ΕΝΚΑ είναι κορυφαία στην οργάνωση, αλλά γενικότερα το επίπεδο του τουρκικού πόλο δεν είναι τόσο υψηλό".

Επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Πάτρα: "Θα ήθελα στο τέλος της καριέρας μου να παίξω και πάλι στην Πάτρα".

Tέλος σε ότι αφορά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, δήλωσε: "Με την Εθνική παίζουμε στο Γιουρόπα Καπ, όπου έχουμε στόχο την πρόκριση, καθώς και να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας κόντρα σε ισχυρές ομάδες, όπως η Σερβία και η Κροατία που είμαστε στον ίδιο όμιλο. Θεωρώ ότι εμείς οι τρεις θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Είμαστε σε ένα σταθερό επίπεδο αγωνιστικά τα τελευταία χρόνια και μέσα στην τετράδα κορυφαίων διοργανώσεων".

Αμαλία Λαλιώτη

Υποστήριξη: SilkTech