Αποσύρθηκε και επίσημα η Βέροια-Πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα

Παρασκευή, Φεβρουάριος 23, 2018 - 3:29μμ
flnews

Έγγραφο στο οποίο κάνει γνωστό ότι αποσύρεται από τη Football League απέστειλε η ΠΑΕ Βέροια στη διοργανώτρια. Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και η ματαίωση του κυριακάτικου (25/2) αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου, ο οποίος δεν θα χρειαστεί να δώσει το παρών στο γήπεδο, από τη στιγμή που η Football League έχει ενημερωθεί ότι η ομάδα της Ημαθίας αποχωρεί.

Για να είναι βέβαια νομότυπη η διαδικασία της αποχώρησης, θα πρέπει η μακεδονική ΠΑΕ να αποστείλει μερικά ακόμη έγγραφα, κάτι όμως που είναι τυπικό.

Σημειώνεται ότι η Βέροια ζήτησε από όλες τις αρμόδιες Αρχές (Football League, ΕΠΟ, ΠΣΑΠ) να δοθεί δεκαήμερη παράταση, ώστε οι παίκτες της που μένουν ελεύθεροι να μπορούν να βρουν ομάδα και να μη μείνουν ξεκρέμαστοι, παρότι η προθεσμία έχει εκπνεύσει.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, κάποιες ΠΑΕ θα έχουν έως και 21 ημέρες αποχή από τα επίσημα ματς. Η... παράδοση που θέλει τη Football League να αποχαιρετά μεσούσης της σεζόν μέλη της συνεχίζεται και φέτος.

Ποια είναι η ιδιαιτερότητα; Ότι όλες οι ΠΑΕ πλην του ΑΟΧ Κισσαμικού έχουν διαδοχικά στο πρόγραμμά τους, την ομάδα του Μενιδίου και αυτή της Ημαθίας.

Το μεγαλύτερο κενό που προκύπτει είναι για την Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία μετά τον αγώνα της 24ης Μαρτίου θα παίξει ξανά στις 14 Απριλίου, δηλαδή θα μεσολαβήσει «νεκρό» διάστημα 21 ημερών. Ακολουθούν οι Απόλλων Πόντου (12 Φεβρουαρίου - 3 Μαρτίου), Σπάρτη (12-31 Μαρτίου), Αιγινιακός (2-21 Απριλίου), ΑΟ Τρίκαλα (5-24 Απριλίου) με 20ήμερη αποχή, η Παναχαϊκή (26 Απριλίου - 12 Μαΐου) με 17 ημέρες απουσίας επίσημων αγώνων και ο Απόλλων Λάρισας (19 Φεβρουαρίου - 6 Μαρτίου) με τον Πανσερραϊκό (19 Μαρτίου - 3 Απριλίου) και τον Άρη (30 Απριλίου - 15 Μαΐου) με 16 ημέρες.

Κενό 13 ημερών θα έχουν οι Καλλιθέα (16 Απριλίου - 28 Απριλίου), Εργοτέλης (23 Απριλίου - 5 Μαΐου), Δόξα Δράμας (7-19 Μαΐου), ΟΦΗ (14 - 26 Μαΐου) και 12 ημερών ο Καραϊσκάκης Άρτας (27 Φεβρουαρίου - 10 Μαρτίου).

Η ομάδα που δεν θα έχει κενό, αλλά το πρωτάθλημα για εκείνη θα τελειώσει πολύ νωρίτερα είναι ο Παναιγιάλειος. Στις 16 Μαΐου αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Καραϊσκάκη Άρτας και ακολούθως η σεζόν θα ολοκληρωθεί, αφού στις δύο τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος έχει στο πρόγραμμα τους «πράσινους» και τη «Βασίλισσα του Βορρά».

Υποστήριξη: SilkTech