Οι θρύλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που θαύμασαν τα πιτσιρίκια του Ολυμπιακού

Τρίτη, Απρίλιος 23, 2024 - 10:41πμ
Μεγάλες μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ήταν μεταξύ των θεατών που παρακολούθησαν τον τελικό του Youth League

Πλήθος μεγάλων μορφών του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου παρακολούθησε τον τελικό του Youth League στη Γενεύη, όπου ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο με το επιβλητικό 3-0 απέναντι στη Μίλαν.
Μεταξύ των θεατών στις κερκίδες του «Κολοβρέ» ήταν θρύλοι των γηπέδων όπως ο Λουίς Φίγκο, ο Πέτζα Μιγιάτοβιτς, ο Πατρίκ Βιεϊρά, ο Όλιβερ Μπίρχοφ, ο Πετρ Τσεχ, ο Χουάν Μάτα, ο Χένρικ Λάρσεν, ο Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ, ο Μίκαελ Λάουντρουπ αλλά και ο πρώην ερυθρόλευκος Ερίκ Αμπιντάλ, ενώ τον τελικό παρακολούθησαν και δύο διακεκριμένοι προπονητές, ο Ράφα Μπενίτεθ (που τον περασμένο μήνα απολύθηκε από την Θέλτα) και ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας.
Όλοι τους θαύμασαν από κοντά τα πιτσιρίκια του Ολυμπιακού που κατέκτησαν τον τίτλο κι έδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει. Μάλιστα άνθρωποι που ήταν κοντά στις κερκίδες μεταφέρουν πως οι μεγάλες μορφές του ποδοσφαίρου σχολίαζαν με κολακευτικά σχόλια την ελληνική ομάδα και έμειναν με το στόμα ανοιχτό σε εντυπωσιακές ενέργειες, όπως το γκολ με ανάποδο ψαλίδι του Μπακούλα, το προσωπικό τέρμα του Παπακανέλλου και το άρτιο κατέβασμα της μπάλας από τον Κωστούλα.
Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν σταματούσε να δέχεται συγχαρητήρια από υψηλόβαθμα στελέχη της UEFA για την εμφάνιση της ομάδας και τη δουλειά που όπως αποδείχτηκε περίτρανα γίνεται πολύ σωστά στις ακαδημίες του συλλόγου.
Το βέβαιο είναι πως οι ανερχόμενοι άσοι του Ολυμπιακού μπήκαν ήδη σε αρκετά... μπλοκάκια ομάδων και του εξωτερικού, ενώ ασφαλώς και η πρώτη ομάδα των Πειραιωτών έχει σε συνεργασία με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ένα πλάνο για τη σταδιακή μετάβασή τους στην πρώτη ομάδα.

Υποστήριξη: SilkTech